Heren Ringen

Verstelbare draken clauw ring, komt in zwart met goude kleur en verzierd met zirconia steen.

Solid 925 Sterling Silver.

Enternity Trendy Mannelijke Luxe.

Verloving/Trouwring.

Moissanite Diamant.

100% diamant test proof inclusief Certificaat van echtheid.

Betreed de Wereld van Ongeëvenaarde Elegantie - 925 Sterling Zilveren Luxe Herenring met 18 Karaat Wit Goud Rhodium Plated en Schitterende 0.5 Karaat Moissanite Diamant

Ervaar de grandeur van tijdloze klasse met onze 925 Sterling Zilveren Herenring, een meesterwerk van verfijning en stijl. Deze luxueuze ring, met zijn prachtige 18 karaat witgouden rhodium-plated afwerking, is niet alleen een statement van onberispelijke smaak, maar ook een verlovingsring of trouwring die de ware essentie van liefde en toewijding weerspiegelt.

Solid 925 Sterling Zilver Wit Goud Vergulde heren ring.

Zwarte Moissanite Diamant.

100% diamant test proof inclusief Certificaat van echtheid.

🌟 Verzegel Uw Liefde met 18K Goud Diamanten Koppel Ringen 🌟

Beleef de ultieme romantiek en verfijning met onze prachtige 18K goud diamanten koppel ringen set. Deze exclusieve set is perfect voor zowel dames als heren en biedt een tijdloos symbool van uw liefde en toewijding.

Stijlvolle Herenring met 1CT Moissanite Diamant: Luxe en Elegantie in Één!

Betreed de wereld van verfijning met onze prachtige 1CT Moissanite Diamant Heren Ring, vervaardigd uit massief 925 Sterling Zilver en prachtig verguld met 14K goud. Deze ring is een meesterwerk van tijdloze stijl, met een indrukwekkende 1 karaat Moissanite Diamant, omringd door kleine Zirkonia edelstenen voor extra schittering.

0.3ct 4Mm Moissanite Ring 925 Sterling Zilveren heren ring

Moissanite Diamant.

100% diamant test proof inclusief Certificaat van echtheid.