Heren Kettingen

Pijl Ketting

€ 12,30

Pijl Ketting

€ 12,30

Pijl Ketting: Een Symbool van Kracht en Stijl

Stap in de wereld van moed en stijl met onze Pijl Ketting, een krachtig accessoire dat je look verheft met zijn speerpuntontwerp. Deze herenketting, verkrijgbaar in goud, zilver en zwart, is vervaardigd uit hoogwaardig gelegeerd titanium staal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een blijvende indruk maakt.

🌟 Een Symbool van Geloof en Stijl: Moderne Kruis Ketting van Gelegeerd Titanium Staal 🌟

Stap in de wereld van eigentijdse elegantie en spirituele betekenis met onze moderne kruis ketting, vervaardigd van hoogwaardig gelegeerd titanium staal. Deze ketting is beschikbaar in een schitterende gouden, zilveren en zwarte afwerking en is een ware viering van jouw geloof en stijl.

Uitverkocht

Kruis Kogel Hanger

€ 14,80
Uitverkocht

Kruis Kogel Hanger

€ 14,80

Kruis Kogel Hanger: Een Symbool van Geloof en Bescherming

Laat je geloof en vastberadenheid zien met onze Kruis Kogel Hanger, een krachtig symbool van bescherming en spirituele kracht. Deze unieke hanger is verkrijgbaar in goud, zilver of zwart, en is vervaardigd uit hoogwaardig gelegeerd titanium staal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een blijvende indruk maakt.

Sale!

ICED CUBAN CHAIN. - 15MM 18K GOLD

€ 129,00 € 49,95
Sale!

ICED CUBAN CHAIN. - 15MM 18K GOLD

€ 129,00 € 49,95

Ontketen Je Stijl met de 18K Gouden Cuban Chain

Ben je op zoek naar de ultieme uiting van kracht, stijl en rijkdom in één enkel sieraad? Zoek niet verder. Onze Cuban Chain in 18-karaats goud, met een indrukwekkende breedte van 15 millimeter, is de perfecte keuze voor degenen die streven naar ongeëvenaarde elegantie en status.

Titanium Ketting

€ 23,45

Titanium Ketting

€ 23,45

Heren ketting titanium staal modern

🌟 Kleine Klassieke Kruis Ketting 🌟

Op zoek naar een subtiel maar stijlvol sieraad dat je geloof weerspiegelt? Onze Kleine Klassieke Kruis Ketting is de perfecte keuze. Dit delicate sieraad voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit en is ideaal voor dagelijks gebruik.

🌟 Omarm de Luxe: Stevige 18 Karaat Goldplated Visgraat Ketting! 🌟

Wil je jouw stijl naar een hoger niveau tillen met een statement piece dat elegantie en robuuste verfijning uitstraalt? Ontmoet onze exclusieve Stevige 18 Karaat Goldplated Visgraat Ketting - een meesterwerk van vakmanschap dat jouw persoonlijkheid in de schijnwerpers zet.